Politika zasebnosti

Spletno mesto https://www.geomeritve.si upravlja podjetje GEOMERITVE d.o.o., Pohorska cesta 15, 2380 Slovenj Gradec.

Osebni podatki

Osebni podatki so katera koli informacija v zvezi z določenim ali določljivim živečim posameznikom. Mednje sodijo tudi različne posamezne informacije, ki lahko skupaj privedejo do identifikacije določene osebe.

Katere osebne podatke zbiramo?

V primeru običajnega obiska o vas zbiramo podatke le z uporabo piškotkov (politika piškotkov). V primeru uporabe kontaktnega obrazca uporabljamo:

  • ime in priimek,
  • elektronski naslov in
  • telefonsko številko.

Kako uporabljamo vaše osebne podatke?

Vaši osebni podatki se uporabljajo le za namen, ki so bili posredovani. V primeru izpolnitve kontaktnega obrazca se uporabljajo za namen povratnega odgovora oz. pripravo ponudbe želene storitve.

Ponudbo z vašimi podatki hranimo v našem internem arhivu.

Pravice uporabnika

Uporabniki lahko zahtevate vpogled v vaše osebne podatke, ki jih hranimo, zahtevate omejitev obdelave, popravek ali izbris.

Varnost

Komunikacija med uporabnikom in spletno stranjo poteka preko šifrirane SSL povezave s protokolom HTTPS. Na ta način je preprečeno morebitno prestrezanje podatkov med uporabnikom in spletno stranjo.

Piškotki

Piškotki so manjše tekstovne datoteke, ki se shranijo na računalnik uporabnika ob obisku spletne strani. Piškotek vsebuje ime domene kateri pripada, vrednost ter čas veljavnosti piškotka. Ob ponovnem obisku lahko spletna stran vrednosti iz piškotkov ponovno uporabi.

Več o uporabi piškotkov na naši spletni strani si lahko prebere tukaj.

Pohorska cesta 15, 2380 Slovenj Gradec
pon - pet: 7:00-15:00

© 2020 Geomeritve d.o.o. Vse pravice pridržane | Izdelava: TrueCAD d.o.o.
politika zasebnosti | o piškotkih